Μελέτες – κατασκευές - έκδοση αδειών –Αρχιτεκτονικός Φωτορεαλισμός εξωτερικών και εσωτερικών χώρων – τρισδιάστατος σχεδιασμός - ανακαινίσεις κτιρίων και εμπορικών χώρων- Βεβαίωση Μηχανικού -Ενεργειακά πιστοποιητικά –Νομιμοποίηση αυθαιρέτων – Διακόσμηση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών

Εκτύπωση

Αυξηστε τις δοσεις στην καταβολη του προστιμου των αυθαιρετων

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Ν. Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, μιλώντας στη Βουλή (1/2/2012) και απευθυνόμενος προς τον κ. Παπακωνσταντίνου είπε:
 «….Διαπιστώνουμε ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος από αμυντικό και ανασχετικό, τείνει να γίνει παραγωγικό. Δεν είναι όμως αποτελεσματικό διότι και στη διαχείριση αποβλήτων στην Αττική δεν έχουμε αποτέλεσμα, πληρώνοντας την εμμονή του κ. Ραγκούση και της κ. Μπιρμπίλη, αλλά και το πράσινο ταμείο εξακολουθεί να απειλείται με απορρόφηση από τον δημόσιο προϋπολογισμό.Είναι γνωστό ότι έχετε ψηφίσει νόμο που προβλέπει απορρόφηση του 95% των χρημάτων του συγκεκριμένου ταμείου από τον δημόσιο προϋπολογισμό. Άρα τι έργα θα προκηρύξετε αν το 1 δις € κάνει φτερά; Ούτε όμως έχετε επιτύχει την είσπραξη προστίμου για τα αυθαίρετα. Από 300 εκ. € προβλεπόμενα για το 2011, μόνο 100 εκ. € εισέπραξε το κράτος.Είναι ζήτημα αν το 10% των αυθαιρέτων μπήκαν στη ρύθμιση. Θα πέσετε έξω και το 2012 και αυτό θα φέρει νέα μέτρα.
Σας ζητώ να κάνετε αλλαγές στον νόμο περί αυθαιρέτων. 
 Σας ζητώ να δείτε θετικά την αύξηση των δόσεων από 36 σε 60, την αύξηση της έκπτωσης άνω του 20% στην εφάπαξ εξόφληση και τη μείωση στη τιμή ανά τ.μ. Με αυτό τον τρόπο και το κράτος θα εισπράξει γρηγορότερα και πολλοί ιδιοκτήτες θα τακτοποιήσουν τα αυθαίρετά τους.»Πολεοδομία, Πολεοδομίες, Μηχανικός, Μηχανικοί, Σοφίτα, Σοφίτες, Κτήρια, Νομιμοποίηση, Φιλανδρου, Τεχνικό γραφείο, Αρχιτέκτονες, Ρύθμιση, Ρύθμιση αυθαίρετων, Ρύθμιση αυθαίρετου, Afthereta, Afthaireta, Ayhtereta, Aythaireta, Rithmisi Afthereta, Rithmisi  Afthaireta, Rithmisi Ayhtereta, Rithmisi Aythaireta, Poleodomia, Mixanikos, Mixanikoi, Politikos mixanikos, Politikoi mixanikoi, Ymipethrioi, Υμηυπεθριοι, προστιμα αυθαιρετων, Ρύθμιση αυθαίρετων, Μηχανικός, τεχνικά γραφεία, Αυθαιρετα,τεχνικο γραφειο,ενεργειακα πιστοποιητικα

τεχνικο γραφειο Σοφια Φιλανδρου

Αν έχετε αυθαιρετο και θέλετε να το νομιμοποιήσετε με τον ευνοϊκό νόμο 4014 για τη τακτοποίηση αυθερετου , αυθαιρετων κτηρίων ή τακτοποίηση αυθαιρετων χώρων , Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τις δυνατότητες υπαγωγής του ακινήτου σας στη ρύθμιση αυθαιρέτων και για τον υπολογισμό του προστίμου.

Επικοινωνια

 

Info[at]filandrou.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας
ΤΗΛ: 2118003313
ΚΙΝ:  6937130530
Fax : 2118003353