Μελέτες – κατασκευές - έκδοση αδειών –Αρχιτεκτονικός Φωτορεαλισμός εξωτερικών και εσωτερικών χώρων – τρισδιάστατος σχεδιασμός - ανακαινίσεις κτιρίων και εμπορικών χώρων- Βεβαίωση Μηχανικού -Ενεργειακά πιστοποιητικά –Νομιμοποίηση αυθαιρέτων – Διακόσμηση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών

Εκτύπωση

Ρευμα σε αυθαιρετα… με το νομο και χωρις αναδρομικους φορους!

 Ηλεκτροδότηση χωρίς την αναδρομική επιβολή φόρων, τελών ή προστίμων προβλέπεται για όσες αυθαίρετες κατασκευές ή χώρους αυθαίρετης χρήσης «τακτοποιούνται» σύμφωνα με τη ρύθμιση του νόμου 4014/2011 για τα αυθαίρετα.

Όπως διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών σε εγκύκλιό, προϋπόθεση για την ηλεκτροδότηση του αυθαίρετου είναι να «μην οφείλονται αναδρομικά ασφαλιστικές εισφορές και οποιοσδήποτε φόρος», επισημαίνοντας παράλληλα ότι «τυχόν ήδη καταβληθέντες φόροι, τέλη και πρόστιμα δεν αναζητούνται».

Τέλος, επισημαίνεται ότι (σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 1882/1990) η ΔΕΗ δε θα εγκρίνει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αν η βεβαίωση «δεν είναι από την αρμόδια για τη φορολογία του ηλεκτρολόγου δημόσια οικονομική υπηρεσία».Ρύθμιση και τακτοποίηση αυθαιρετων για νομιμοποίηση με δωρεάν αυτοψία άμεσα, από έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς . Νομιμοποιήστε το αυθαίρετο σας . rithmisi kai taktopoiisi afhtereton gia nomimopoiisi me dorean aftopsia amesa, apo empeirous politikoys mixanikoys

τεχνικο γραφειο Σοφια Φιλανδρου

Αν έχετε αυθαιρετο και θέλετε να το νομιμοποιήσετε με τον ευνοϊκό νόμο 4014 για τη τακτοποίηση αυθερετου , αυθαιρετων κτηρίων ή τακτοποίηση αυθαιρετων χώρων , Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τις δυνατότητες υπαγωγής του ακινήτου σας στη ρύθμιση αυθαιρέτων και για τον υπολογισμό του προστίμου.

Επικοινωνια

 

Info[at]filandrou.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας
ΤΗΛ: 2118003313
ΚΙΝ:  6937130530
Fax : 2118003353