Μελέτες – κατασκευές - έκδοση αδειών –Αρχιτεκτονικός Φωτορεαλισμός εξωτερικών και εσωτερικών χώρων – τρισδιάστατος σχεδιασμός - ανακαινίσεις κτιρίων και εμπορικών χώρων- Βεβαίωση Μηχανικού -Ενεργειακά πιστοποιητικά –Νομιμοποίηση αυθαιρέτων – Διακόσμηση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών

Εκτύπωση

Mε ιδιοχειρες βεβαιωσεις μηχανικων οι μεταβιβασεις αυθαιρετων

 

Mε ιδιόχειρες βεβαιώσεις μηχανικών θα μπορούν να γίνονται μεταβιβάσεις αυθαιρέτων για όσο χρόνο δεν λειτουργεί, λόγω των κινητοποιήσεων του ΤΕΕ, το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής δηλώσεων τακτοποίησης.
 
Η δυνατότητα αυτή θα δοθεί με πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες για υπογραφή από τους συναρμόδιους υπουργούς η Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης.
Μέχρι σήμερα για να εκδώσει ο μηχανικός την βεβαίωση αυτή, έπρεπε να την περάσει στον ηλεκτρονικό server του ΤΕΕ. Πλέον θα αναγράφει στην βεβαίωση ότι ο Server δε λειτουργεί και θα είναι υποχρεωμένος να περάσει.
Με τη νέα ρύθμιση ο μηχανικός θα είναι υποχρεωμένος να περάσει τη βεβαίωση από το server του ΤΕΕ μέσα σε διάστημα 2 μηνών από την ημερομηνία έκδοσής της. Με αυτόν τον τρόπο η διαδικασία της συμβολαιογραφικής πράξης θα γίνεται κανονικά.
Η νομοθετική ρύθμιση προωθήθηκε με αφορμή τις κινητοποιήσεις του ΤΕΕ και με την αιτιολογία ότι οι μεταβιβάσεις πρέπει να γίνονται απρόσκοπτα και ανεξάρτητα από την ομαλή λειτουργία του Server του ΤΕΕ (φυσικές και τεχνικές καταστροφές, σφάλματα λειτουργίας, απεργιακές κινητοποιήσεις).

τεχνικο γραφειο Σοφια Φιλανδρου

Αν έχετε αυθαιρετο και θέλετε να το νομιμοποιήσετε με τον ευνοϊκό νόμο 4014 για τη τακτοποίηση αυθερετου , αυθαιρετων κτηρίων ή τακτοποίηση αυθαιρετων χώρων , Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τις δυνατότητες υπαγωγής του ακινήτου σας στη ρύθμιση αυθαιρέτων και για τον υπολογισμό του προστίμου.

Επικοινωνια

 

Info[at]filandrou.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας
ΤΗΛ: 2118003313
ΚΙΝ:  6937130530
Fax : 2118003353