Μελέτες – κατασκευές - έκδοση αδειών –Αρχιτεκτονικός Φωτορεαλισμός εξωτερικών και εσωτερικών χώρων – τρισδιάστατος σχεδιασμός - ανακαινίσεις κτιρίων και εμπορικών χώρων- Βεβαίωση Μηχανικού -Ενεργειακά πιστοποιητικά –Νομιμοποίηση αυθαιρέτων – Διακόσμηση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών

Εκτύπωση

Αναστολη των κινητοποιησεων

Tην αναστολή των κινητοποιήσεων των μηχανικών και την επαναφορά σε λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος για εκδόσεις βεβαιώσεων και τακτοποίηση αυθαιρέτων μέχρι τις 21 Νοεμβρίου ανακοίνωσε χτες ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρ. Σπίρτζης. Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν από την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου «εφόσον η κυβέρνηση συνεχίζει να μην ανταποκρίνεται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των Μηχανικών και στην εξέταση των εναλλακτικών προτάσεων του ΤΕΕ».
Ακόμη, ανακοίνωσε ότι το ΤΕΕ θα προσφύγει στο ΣτΕ και στα ελληνικά δικαστήρια κατά του άρθρου μόνο, της πράξης νομοθετικού περιεχομένου για την παράκαμψη του ηλεκτρονικού συστήματος του ΤΕΕ και κατά των διαγωνισμών για τις αποκρατικοποιήσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τεχνικό γραφείο Σοφία Φιλανδρου & Συνεργάτες

 
Μελέτες – κατασκευές - έκδοση αδειών –Αρχιτεκτονικός Φωτορεαλισμός εξωτερικών και εσωτερικών χώρων – τρισδιάστατος σχεδιασμός - ανακαινίσεις κτιρίων και εμπορικών χώρων.
 

Αναλαμβάνουμε Νομιμοποίηση αυθαιρέτων με δωρεάν αυτοψία από έμπειρους Πολιτικούς Μηχανικούς στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς .Εκδίδουμε ενεργειακά πιστοποιητικά άμεσα και χορηγούμε Βεβαίωση Μηχανικού περί μη αυθαιρεσίας ή Βεβαίωση Νομιμότητας

 

 

 
 
 

τεχνικο γραφειο Σοφια Φιλανδρου

Αν έχετε αυθαιρετο και θέλετε να το νομιμοποιήσετε με τον ευνοϊκό νόμο 4014 για τη τακτοποίηση αυθερετου , αυθαιρετων κτηρίων ή τακτοποίηση αυθαιρετων χώρων , Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τις δυνατότητες υπαγωγής του ακινήτου σας στη ρύθμιση αυθαιρέτων και για τον υπολογισμό του προστίμου.

Επικοινωνια

 

Info[at]filandrou.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας
ΤΗΛ: 2118003313
ΚΙΝ:  6937130530
Fax : 2118003353