Πόσο κοστίζει ο φωτορεαλισμός;

Το κόστος του φωτορεαλισμού εξαρτάται από πολλούς και διάφορους παράγοντες .

Καταρχάς εξαρτάται από την πολυπλοκότητα, τα τετραγωνικά μέτρα και τον τύπο του κτιρίου.

Μία πολυκατοικία με τυπικούς ορόφους, θα κοστίσει σαφώς λιγότερο από μια πολυκατοικία όπου η κάτοψη είναι διαφορετική σε κάθε όροφο.

Ένα συγκρότημα αποτελούμενο από  ίδιες κατοικίας, θα κοστίσει λίγότερο  από ότι ένα συγκρότημα με διαφορετικές κατοικίες.

Επιπλέον ο περιβάλλοντας χώρος παίζει σημαντικό ρόλο στο κόστος του φωτορεαλιστικού σχεδίου. Από το αν υπάρχουν υψομετρικές διαφορές στο οικόπεδο μέχρι τη διαμόρφωση των δεντρων και φυτων.Μία πολυκατοικία με τυπικούς ορόφους, θα κοστίσει σαφώς λιγότερο από μια πολυκατοικία όπου η κάτοψη είναι διαφορετική σε κάθε όροφο.

Ένα συγκρότημα αποτελούμενο από  ίδιες κατοικίας, θα κοστίσει λίγότερο  από ότι ένα συγκρότημα με διαφορετικές κατοικίες.

Επιπλέον ο περιβάλλοντας χώρος παίζει σημαντικό ρόλο στο κόστος του φωτορεαλιστικού σχεδίου. Από το αν υπάρχουν υψομετρικές διαφορές στο οικόπεδο μέχρι τη διαμόρφωση των δεντρων και φυτων.

 

Ενδεικτικά


 

 

 

 

 

2DΣχέδιο  39€

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

3D-Τρισδιάστατο φωτορεαλιστικό Σχέδιο  89€

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

Τρισδιάστατος φωτορεαλιστικος Εξωτερικός Σχεδιασμός μονοκατοικίας 189€

 

 

 


 

 

 

 

 

Τρισδιάστατος φωτορεαλιστικος Εξωτερικός Σχεδιασμός μεζονέτας 259€

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Τρισδιάστατος φωτορεαλιστικος Εξωτερικός Σχεδιασμός πολυκατοικίας 389€

 

 

 


 


 

τεχνικο γραφειο Σοφια Φιλανδρου

Αν έχετε αυθαιρετο και θέλετε να το νομιμοποιήσετε με τον ευνοϊκό νόμο 4014 για τη τακτοποίηση αυθερετου , αυθαιρετων κτηρίων ή τακτοποίηση αυθαιρετων χώρων , Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τις δυνατότητες υπαγωγής του ακινήτου σας στη ρύθμιση αυθαιρέτων και για τον υπολογισμό του προστίμου.

Επικοινωνια

 

Info[at]filandrou.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας
ΤΗΛ: 2118003313
ΚΙΝ:  6937130530
Fax : 2118003353