Εκτύπωση

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ

νομιμοποίηση των πολεοδομικών αυθαιρέτων

 

  • Το γραφείο μας στελεχωμένο από έμπειρους Πολιτικούς μηχανικούς και συνεργάτες εγγυάται τη υπεύθυνη και έγκυρη νομιμοποίηση του ακινήτου σας . Γνωρίζοντας πολύ καλά τη νομοθεσία και όλες τις πρόσφατες αλλαγές της , είμαστε σε θέση να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη τακτοποίηση της αυθαίρετης κατασκευής σας , βγάζοντας το σωστό πρόστιμο βάση των τελευταίων νόμων, που μπορεί να είναι χαμηλότερο από ποιο παλιό υπολογισμό . Επίσης κατανοώντας τη περίοδο που διανύουμε το τεχνικό μας γραφείο κάνει σημαντικές εκπτώσεις στην αμοιβή πολιτικού μηχανικού για τη διαδικασία της νομιμοποίησης και ρύθμισης αυθαιρέτου , που ανάλογα με τη περίπτωση η έκπτωση φτάνει ως  και 60 με 70 % από την κατώτατη αμοιβή μηχανικού που είναι καθορισμένη από Τ.Ε.Ε . Επίσης σε περίπτωση συνεργασίας μας η αυτοψία του χώρου δεν χρεώνετε . 

 

 

Η νομιμοποίηση των πολεοδομικών αυθαιρέτων δεν είναι απλή διοικητική διαδικασία, όπως η λεγόμενη τακτοποίηση ημιυπαίθριων, και μπορεί να απαιτήσει τεχνικές και νομικές ενέργειες που θα επηρεάσουν μόνιμα την μελλοντική αξιοποίηση του ακινήτου σας .Η συνεργασία με έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς που ήδη έχουν νομιμοποιήσει εκατοντάδες αυθαίρετα και γνωρίζουν πολύ καλά όλες τις διαδικασίες σας παρέχουν τη σιγουριά ότι θα εφαρμοστεί σωστά η πολεοδομική νομοθεσία, και να γίνουν οι κατάλληλες τεχνικές και διοικητικές παρεμβάσεις που θα εξασφαλίσουν τον ιδανικότερο συνδυασμό χρήσεων και χώρων με την μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας λύσουμε κάθε απορία σας.

Αν έχετε ακίνητο που έχει ανεγερθεί χωρίς οικοδομική άδεια, είτε καθ' υπέρβαση οικοδομικής άδειας, είτε έχει κάποιες άλλες μικρές ή μεγάλες πολεοδομικές παραβάσεις, νομιμοποιήστε το τώρα.

Ιδιαίτερα αν έχετε υποστεί καταγγελία και πρόστιμο αυθαιρέτου, ή σχεδιάζετε μεταβίβαση ή γονική παροχή στο άμεσο μέλλον .Τώρα είναι η ευκαιρία να ρυθμίσετε το αυθαίρετο σας και από παράνομο να το μετατρέψετε σε νόμιμο μεταβιβάσιμο περιουσιακό στοιχείο.Σύμφωνα με την παρ.4, αρθρ.23 του Ν.4014/11 προβλέπεται ότι σε κάθε δικαιοπραξία που έχει ως αντικείμενο τη μεταβίβαση ή γονική παροχή,υποθήκη  ή τη σύσταση εμπράγματος δικαιώματος σε ακίνητο, χρειάζεται βεβαίωση μηχανικού, με τις οποίες δηλώνεται και βεβαιώνεται αντίστοιχα, ότι στο ακίνητο δεν έχουν εκτελεστεί αυθαίρετες κατασκευές .Ρύθμιση και τακτοποίηση αυθαιρετων για νομιμοποίηση με δωρεάν αυτοψία άμεσα, από έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς . Νομιμοποιήστε το αυθαίρετο σας . rithmisi kai taktopoiisi afhtereton νομημοποιηση αυθαιρετου βεβαιωση μηχανικου ενεργειακα πιστοποιητικα τεχνικο γραφειο πολιτικος μηχανικος ρυθμιση αυθαιρετων αυθαιρετα προστιμο αυθαιρετου αυθαιρετων

Τεχνικό γραφείο Σοφία Φιλανδρου & Συνεργάτες

Νομιμοποίηση αυθαιρέτων - Ενεργειακά πιστοποιητικά - Μελέτες – κατασκευές - έκδοση αδειών –Αρχιτεκτονικός Φωτορεαλισμός εξωτερικών και εσωτερικών χώρων – τρισδιάστατος σχεδιασμός - ανακαινίσεις κτιρίων και εμπορικών χώρων- Βεβαίωση Μηχανικού – Διακόσμηση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.

Αναλαμβάνουμε Νομιμοποίηση αυθαιρέτων με δωρεάν αυτοψία από έμπειρους Πολιτικούς Μηχανικούς στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς .Εκδίδουμε ενεργειακά πιστοποιητικά άμεσα και χορηγούμε Βεβαίωση Μηχανικού περί μη αυθαιρεσίας ή Βεβαίωση Νομιμότητας

τηλ: 2118003313

Κιν : 6937130530

Φαξ : 2118003353

Τα 5 σημεία της ∆ιαδικασίας Ένταξης στη Ρύθμιση Αυθαιρέτων

τεχνικο γραφειο Σοφια Φιλανδρου

Αν έχετε αυθαιρετο και θέλετε να το νομιμοποιήσετε με τον ευνοϊκό νόμο 4014 για τη τακτοποίηση αυθερετου , αυθαιρετων κτηρίων ή τακτοποίηση αυθαιρετων χώρων , Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τις δυνατότητες υπαγωγής του ακινήτου σας στη ρύθμιση αυθαιρέτων και για τον υπολογισμό του προστίμου.

Επικοινωνια

 

Info[at]filandrou.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας
ΤΗΛ: 2118003313
ΚΙΝ:  6937130530
Fax : 2118003353